Els candidats del canvi

Sílvia Roca Web

NÚMERO 2 SÍLVIA ROCA PALOMARES (INDEPENDENT)

S’ha encarregat de coordinar l’elaboració del projecte de ciutat amb el qual els Socialistes de Cullera ens presenten a estes eleccions municipals.

Llicenciada en Filologia per la Universitat de València, té experiència a la docència i exercint a un despatx d’advocats.

Profundament preocupada i dedicada a l’educació, va ser presidenta de l’AMPA de l’Escolaica. Per altra banda, en companyia del professorat i del psicòleg Fernando LLuch, va prendre part en projectes d’innovació pedagògica basats en la participació de pares i mares a l’escola.

Té com a objectiu desenvolupar un projecte educatiu de ciutat perquè sols si Cullera sap l’educació que vol, podrà oferir a les seues futures generacions un futur millor.

Juanvi Armengot web

NÚMERO 3  JUAN VICENTE ARMENGOT GIMÉNEZ

Es tracta d’una nova incorporació. És enginyer tècnic industrial. Actualment treballa a EGEVASA i és el responsable de la gestió tècnic-econòmica del Servei d’Aigua Potable i Clavegueram de 18 poblacions de la Vall d’Albaida.

Pertany a la Junta Directiva de Santa Cecília i a la Colla Dolçabal de Dolçaina, Tabal i Danses.

De fortes conviccions progressistes i d’esquerres, creu en la igualtat social i en la igualtat d’oportunitats per a tots, sobretot als joves.

Aposta per afavorir als aturats en la mesura del possible amb la creació d’una borsa de treball pública, transparent i rotativa i també amb programes de formació.

PAQUI ORTIZ WEB

NÚMERO 4  PAQUI ORTIZ OLIVERT (INDEPENDENT)

Advocada, especialista en Dret Privat amb més de 30 anys d’experiència, quan es llicencià va obrir un despatx a Cullera i des d’un primer moment va tindre clar que el seu objectiu no era guanyar diners, sinó ajudar a les persones més necessitades.

Sempre compromesa amb els drets de les dones, ha assessorat a les dones des de l’Ajuntament de Cullera ja des d’abans de la Llei de Violència de Gènere. En l’actualitat, a banda del dret privat, també està donada d’alta al Torn d’Ofici, Assistència al Detingut i Assistència a la Víctima.

Ha participat en debats i conferències sobre dones emprenedores, ha impartit conferències sobre Dret Succesori, Dret de Família, Delictes contra la llibertat sexual o Dret matrimonial. També ha assessorat jurídicament al Consell de la Dona.

Les seues inquietuds en el projecte socialista passen perquè el poble de Cullera recupere la complicitat amb els seus governants i estima que això s’aconseguix acabant amb les desigualtats.

Salva Tortajada

NÚMERO 5  SALVA TORTAJADA TUR

Una de les veus més actives al consistori esta legislatura com a regidor del Grup Municipal Socialista. Treballa com a operari de fàbrica en Cartonajes Unión, empresa que forma part del Grup internacional d’International Paper, ubicada a Gandia.

Les seues inquietuds impliquen millorar la nostra població i que Cullera siga un lloc idoni per a treballar i viure, que els joves i no tan joves puguen trobar-se com cal, en una població que té tants recursos naturals i tantes possibilitats inutilitzades.

Apassionat de les falles, pertany a la Comissió de la Falla Raval de Sant Agustí i és el responsable del llibret d’esta comissió que ha obtingut diversos reconeixements per la seua qualitat. És també membre de l’AMPA la Milagrosa i del Consell Rector de la Coperativa de Cullera Cullercoop, S.A.

María José Terrades

NÚMERO 6 MARÍA JOSÉ TERRADES RENART

És una de les novetats que presenta la candidatura dels Socialistes de Cullera. És llicenciada en Dret per la Universitat de València, té un Màster en Assessoria Jurídica d’Empreses i està col·legiada a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sueca.

Ha treballat durant 7 anys com a responsable del Departament Jurídic d’una empresa líder en el sector de l’alimentació. Ella i el seu marit tenen una Assessoria a Cullera al carrer del Vall.

Amant de la naturalesa i defensora dels drets dels animals, aporta el seu treball i experiència inquietuds dins de l’actual projecte Socialista estan per fer una Cullera més democràtica i igualitària on tots els ciutadans siguen escoltats i puguen participar d’una forma més activa en la política del seu poble.

Reclama una bona gestió dels diners públics per a no malgastar-los en coses innecessàries i arbitràries sinó sempre mirant l’interés del poble i aposta per centrar els esforços a reduir al màxim possible l’atur a Cullera.

Javier Cantos web

NÚMERO 7 JAVIER CANTOS PÉREZ

És un dels empresaris del sector turístic de més prestigi al nostre municipi. Al seu negoci ha sabut aplicar la modernització i adaptació als nous temps que la nostra principal indústria necessita.

A més a més, és especialista en formació d’hostaleria i Sumellier Professional titulat per l’Escola d’Hostaleria de Gandia. Una faceta, la de la formació i professionalització del turisme, que serà peça clau per convertir a Cullera en una destinació turística referent a la Comunitat Valenciana.

Amparo Jover web

NÚMERO 8 AMPARO JOVER COLUBI

Profundament preocupada per la creixent exclusió social que patixen moltes persones com a conseqüència de la crisi econòmica i de les polítiques en contra de les persones, és a la vegada una gran apassionada de la cultura en totes les seues manifestacions així com del patrimoni.

Durant esta legislatura ho ha demostrat amb diverses iniciatives i preguntes al consistori relacionades amb el nostre ric patrimoni cultural, la protecció i promoció del qual es compromet a convertir en una pedra angular en el nou govern municipal de Cullera.

Javier Cerveró

NÚMERO 9 JAVIER CERVERÓ PALOMARES

President dels Socialistes de Cullera, va fer formació professional a la ciutat de Sueca. Actualment treballa com encarregat en l’estació de servei BP, càrrec que ocupa des de l’any 1996.

Gran aficionat a l’esport, se sent molt orgullós dels equips esportius del nostre poble. Prova d’això, els seus fills juguen actualment al Club de Futbol Cullera.

Em definix com a amic dels meus amics i l’apassiona moltíssim poder escoltar i raonar amb qualsevol persona, siga qui siga i vinga d’on vinga perquè com bé assegura és més necessari que mai escoltar i parlar.

Laura Simó web

NÚMERO 10 LAURA SIMÓ GISBERT

Ha estat la regidora més jove de la corporació esta legislatura. Tècnica Superior en Administració i Finances, té una dilatada experiència en el sector bancari i en l’atenció al públic.

Ferma defensora de les polítiques en favor de la joventut, ha sigut la veu jove esta legislatura al consistori, on ha portat diverses iniciatives com ara l’impuls de beques de transport per als estudiants o la reclamació de la baixa del preu del bitllet de Renfe.

Juan Carlos Alandete web

NÚMERO 11 JUAN CARLOS ALANDETE CASTILLO (INDEPENDENT)

Una de les grans figures del món de la música que té hui el nostre poble. Els seus començaments musicals van ser a l’Ateneu Musical. Més tard va continuar al Conservatori de València, a París i a Madrid, on finalitzà el Grau Superior amb un Premi Extraordinari de Final de Carrera.

Va aconseguir per oposició una plaça en la Banda Simfònica Municipal de Madrid i, posteriorment, també per oposició, obtingué una plaça en l’Orquesta Nacional d’Espanya. Ha exercit de professor als conservatoris de Ciudad Real i Albacete i de catedràtic al Conservatori Superior de Salamanca. Ha estat de gira per Europa, Àsia i Amèrica amb els millors directors de l’àmbit orquestral del panorama internacional com ara Gustavo Dudamel o Lorin Maazel.

En l’actualitat ocupa la Càtedra de Trompeta al Conservatori Superior de Música de València, lloc que li ha permés tornar a residir a la seua ciutat natal. A partir del pròxim dia 24, vol posar en pràctica la seua experiència musical al servici de Cullera.

Maria Such web

NÚMERO 12 MARÍA SUCH PALOMARES

Llicenciada en Dret i Ciències Polítiques i de l’Administració pública, actualment està fent un Màster d’Advocacia. Advocada col·legiada en exercici des de juliol de 2014. Des que en gener va acabar les pràctiques en un despatx penalista es dedica a portar temporalment l’organització i mobilització de Joves Socialistes del País Valencià.

En juny començarà a treballar en un despatx multidisciplinar durant tot este any amb una beca.
Inquieta i en conviccions, ha estat sempre d’alguna forma o altra activista política. Li atrauen els reptes, però al mateix temps no oblida la responsabilitat que suposen.

Per les ganes d’omplir els espais buits de la vida dels cullerencs, per la seua convicció en lluitar contra la desídia dels nostres joves de hui en dia de no saber què fer ni on anar a parar, per la desesperació de les persones que no tenen treball, per la impotència acumulada d’anys de mala gestió del govern local, per tot això ha volgut sumar-se al projecte socialista amb Jordi Mayor.

Àlex Morales web

NÚMERO 13 ÀLEX MORALES FERNÁNDEZ

És Tècnic en Atenció a Persones Dependents i estudia un Cicle Superior d’Integració Social. Ha fet pràctiques al Centre Ocupacional de Cullera, codirigint projectes socioculturals per a persones amb diversitat funcional.

Habitualment participa en diversos mitjans de comunicació i ha fet treballs d’investigació, de crítica i opinió per a diversos Llibrets fallers de Cullera. És Secretari General dels Joves Socialistes de Cullera i coordina l’àrea de Cultura i Política Lingüística de Joves Socialistes de la Ribera del Xúquer.

María José Pineda web

NÚMERO 14 MARÍA JOSÉ PINEDA GÓRRIZ

És treballadora a un conegut supermercat de Cullera. Implicada al màxim en el projecte socialista, dona tot el seu suport al canvi al nostre municipi.

Xavier Grau web

NÚMERO 15 XAVIER GRAU LODEIRO

És estudiant a l’Escola d’Adults de Cullera, membre de Joves Socialistes, pertany a la falla Passeig-Mercat i treballa a la destil·leria Cerveró.

Carmen Pérez web

NÚMERO 16  CARMEN PÉREZ LÓPEZ

És empresària del sector de la comunicació. Militant del PSOE, afiliada a Comissions Obreres i molt vinculada a la falla del Raval.

Francisco Navarro web

NÚMERO 17 FRANCISCO JESÚS NAVARRO FERNÁNDEZ (INDEPENDENT)

És autònom, té una perruqueria al Raval i és president de la Comissió de Festes de Sant Antoni de Pàdua.

Yesu Martínez web

NÚMERO 18 MARÍA JESÚS MARTÍNEZ BOHIGUES

Està aturada, ha sigut treballadora del sector metal·lúrgic i és membre de l’Ampa del col·legi La Milagrosa.

Lluís Colom

NÚMERO 19 LLUÍS COLOM SIMÓ

És Tècnic Informàtic i secretari del Club de Pescadors Deportius de Cullera. És a més membre de l’Associació Nacional de Tasadors i Pèrits Judicials Informàtics.

Cristina Palomares web

NÚMERO 20 CRISTINA PALOMARES FERRER

Fou regidora de l’Ajuntament. És membre de l’executiva nacional del PSPV, autònoma i vinculada a l’Ateneu Musical.

David Molina web

NÚMERO 21 DAVID MOLINA FERNÁNDEZ

Jugador del Cullera Forval Rugby Club, ha estat regidor esta legislatura. És tècnic de Manteniment Electrònic i president del Comité d’Empresa de Cartonajes La Unión per Comissions Obreres.

Conxa Piris Sala web

SUPLENT 1 CONXA PIRIS SALA

És Cap de Departament de Turisme de l’Ajuntament de Cullera i presidenta del Comité d’Agermanament.

Damián Alapont web

SUPLENT 2 DAMIÁN ALAPONT MORANT

És Tècnic en Manteniment Industrial. Està afiliat a la UGT i  vinculat a l’activisme estudiantil.

Carminya Llopis web

SUPLENT 3 MARI CARMEN LLOPIS LIÉBANAS

Treballa com a tècnica en Administració d’Empreses i va ser una de les primeres dones de la Junta Local Fallera de Cullera en Comissió de Treball.