Què vull

Benvolgut/a amic/a:

Comença un temps nou. És l’hora de Cullera. Els ciutadans i ciutadanes hem iniciat un canvi imparable. Un canvi que hem de construir entre tots per a aconseguir que Cullera siga una ciutat millor, la ciutat que volem i somiem.

Tots aspirem a què el nostre municipi tinga futur i oferisca oportunitats laborals per a tots. Una Cullera més justa i igualitària. Una Cullera més moderna, democràtica i participativa. Una Cullera referent turístic, amb un Ajuntament ben gestionat i amb els seus comptes sanejats. Un ajuntament amb governants preparats i de confiança al servici del poble i no d’altres interessos.

És per açò que ha arribat el moment d’aplicar solucions reals i possibles als nostres problemes més greus. I nosaltres hem treballat de valent per a dissenyar-les a través d’un projecte que s’ha basat en la participació de tots aquells veïns que lliurement han volgut aportar les seues propostes.

Crec en Cullera, en el potencial de la nostra gent i en les nostres possibilitats col·lectives com a ciutat. Estic convençut que junts, amb gran esforç, podem tirar endavant i retornar l’Ajuntament a qui realment li pertany: la ciutadania. És per açò que vos demane el vostre suport perquè entre tots GUANYEM EL CANVI i convertim el somni en realitat. Mereixem una ciutat millor i junts l’anem a aconseguir!