Qui és Jordi Mayor

Benvolgut/da amic/a:

Probablement ja em coneixes, segurament per la meua activitat en la política municipal de Cullera. Amb esta presentació personal vull que t’acostes una miqueta més a mi.

Vaig nàixer a Cullera el 22 de maig de 1980. Els meus pares, Hilario i Maribel.

JORDI06

Em van criar amb molt esforç junt amb els meus dos germans, Hilario i Sisco. Junts formem una família de treballadors d’orígens molt humils.

JORDI03

Jordi Mayor Xiquet

Vaig créixer en el barri del Raval pels carrers del qual correguí i vaig aprendre.

jordi08

Allí sempre han viscut els meus iaios materns: jornalers del camp que van emigrar a França, com a altres cullerencs ho van fer en eixa època fugint de les penúries del nostre país. Tristament, açò també ens succeïx ara. Ho van fer per a treballar de sol a sol en la verema.

JORDI07

Mai els van regalar res. Van lluitar per llaurar-se un futur millor en un país sense democràcia ni llibertats, en el qual la minoria de dalt oprimia a la majoria de baix. Vos sona? Per açò, van saber inculcar als seus fills i néts el valor de l’esforç i del treball, de la lluita per la llibertat, de la democràcia i la justícia social. Amb ells vaig aprendre a anhelar una societat on tots, hòmens i dones, independentment de la seua condició, tingueren l’oportunitat d’aconseguir una vida millor.

El meu iaio, Manolo Vallet —Manolo el llarg, com molts el coneixien— va ser regidor socialista en l’Ajuntament de Cullera. De fortes conviccions progressistes, em va transmetre l’ideari de dècades de lluita obrera i els valors del socialisme. La seua llavor va germinar al meu cor.

El meu iaio patern, Hilario, tenia un molí en el corral de sa casa del Raval. Amb el que va traure, a poc a poc, va aconseguir comprar-se un camió i fer-se transportista. Li va donar un futur al meu pare i una professió que hui també seguixen els meus germans.

De xicotet sempre vaig ser molt inquiet i obert. Vaig estudiar Secundària en l’Institut Llopis Marí. En eixos anys vaig ser president i fundador de l’associació d’estudiants. Juntament amb altres companys vaig iniciar i em vaig involucrar en les iniciatives estudiantils. Posteriorment, vaig passar a l’Institut Blasco Ibáñez, allí vaig cursar el Batxillerat. Vaig superar les proves d’accés i em vaig matricular en la Universitat, sent el primer membre de la meua família a poder-ho fer.

jordi05

Vaig iniciar estudis en Químiques en el campus de Burjassot, no obstant açò sentia que tenia vocació de mestre, que podia aportar el meu gra d’arena per a construir una societat més justa, igualitària en oportunitats i em vaig decantar cap a la docència. Perquè crec fermament que l’educació és la millor arma per a fer iguals a rics i pobres.

Així, vaig cursar estudis superiors en la Universitat de València en l’escola de Magisteri “Ausiàs March”. En eixos anys també vaig cursar psicopedagogia i estudis de percussió i piano.

jordi02

Quan vaig acabar, vaig preparar amb esforç unes oposicions i actualment sóc funcionari de carrera com a mestre d’Educació Musical i Primària. He exercit com a docent a Catarroja, Benissa, Dénia, Benicull, el Mareny de Barraquetes, el Perelló, el Romaní, Fortaleny i en el CEIP Sant Antoni de la Mar de Cullera. Durant la meua carrera he aprés més encara el valor de l’educació pública com a instrument d’igualtat.

En la meua vida tinc tres grans passions: la docència, la música —pertany a la Societat Instructiva Musical Santa Cecilia— i el meu poble.

jordi04

 

Milite en els Socialistes Valencians des de 1999. En 2011 vaig encapçalar per primera vegada la candidatura dels Socialistes de Cullera a l’Ajuntament i aconseguirem duplicar els nostres resultats respecte a les anteriors eleccions amb il·lusió, força, esperança i molt de treball, esforç i preparació per a retornar a Cullera al lloc que mereix.

Ara, seguisc treballant per a encapçalar el projecte que aconseguisca el CANVI REAL que tots anhelem.

jordi09

Per açò desitge que t’il·lusiones amb mi i el meu equip, que treballem desinteressadament per a construir una Cullera millor. Estic convençut que junts anem aconseguir coses increïbles ;-). I espere algun dia poder mirar al cel i dir-li al meu iaio que junts ho hem aconseguit. Per nosaltres i per tots els que van lluitar abans per una societat millor.

Gràcies pel teu interés.

JORDI MAYOR WEB