Mayor demana suport massiu a les urnes per a donar estabilitat al nou govern de Cullera

Cullera. 14-05-2015. El candidat a l’alcaldia dels Socialistes de Cullera, Jordi Mayor, va demanar ahir un suport massiu en les urnes al seu projecte el pròxim dia 24 per a aconseguir un govern estable i fer així que el canvi siga una realitat.

Durant el míting central de campanya celebrat en la Sala Multiusos del Mercat, Mayor va assegurar que mentre la dreta embruta la campanya amb atacs cap a la seua persona que denoten el seu nerviosisme davant la imminent derrota i uns altres perden el temps parlant de pactes, “els socialistes de Cullera estem aportant solucions des de la il·lusió i l’esperança del canvi històric que tots els veïns estem protagonitzant”.

“Alguns prometen a la desesperada coses que ni ells es creuen perquè sempre diuen una cosa i fan la contrària i uns altres estan a veure si fan algun apanyo polític i aconseguixen alguna cosa. Cal tindre més serietat i humilitat perquè estem parlant dels problemes de la gent de Cullera, que són molt greus”, va demanar.

“Nosaltres estem a solucionar l’atur, el deute de l’ajuntament, a impulsar una indústria turística potent que genere ocupació i a posar en marxa polítiques pensades per a les persones que pateixen la crisi”, assenyalà el líder socialista. Per tot açò, “l’únic pacte al qual vaig a comprometre’m esta campanya és amb la gent de Cullera per a solucionar els seus problemes”, va afirmar.

Els Socialistes de Cullera van tornar a omplir fins a la bandera la Sala Multiusos del Mercat este dimecres de vesprada, demostrant que la candidatura que lidera Jordi Mayor és la que ha aconseguit mobilitzar al major nombre de veïns durant els últims mesos. “Estem demostrant que anem a guanyar les eleccions”, va afirmar Mayor, “que som el canvi tranquil, el canvi segur i el canvi de garanties”.

Mayor va assegurar que el seu govern tindrà marcades unes “línies roges molt clares” que passaran per “eliminar els privilegis dels quals gaudixen ara uns pocs” per a “fer de Cullera una ciutat d’oportunitats per a tots”.

Així mateix, va afirmar que ha arribat l’hora de “tindre un govern competent i eficient, que treballe tots els dies per a aportar solucions i no solament quan arriba la campanya electoral”.

Durant el míting també van intervindre el número 3 de la llista, l’enginyer Juanvi Armengot expert en gestió tècnico-econòmica,, qui va indicar que malgrat que l’herència econòmica que deixa el PP en l’ajuntament “és molt complicada, no és impossible de millorar”. Armengot va apuntar que una de les primeres mesures econòmiques del nou govern socialista serà auditar els comptes “i exigir responsabilitats als qui han arruïnat a Cullera”.

Per la seua banda, la número dos de la llista, la filòloga i independent Sílvia Roca, va fer un repàs al programa de govern, de la redacció del qual ha sigut responsable, i va explicar que el nou govern reorganitzarà l’organigrama municipal en quatre àrees —Promoció i Ocupació, Hisenda i Serveis administratius, Ciutadania i Serveis a les persones— per a fer més eficient el funcionament del consistori.

A més, va centrar part de la seua intervenció en la necessitat d’impulsar un Projecte Educatiu de Ciutat “perquè el consistori no pot limitar-se solament al manteniment dels col·legis”, objectiu que va assenyalar ni tan sols s’ha aconseguit.

A més, va explicar que de la mateixa manera que algunes escoles del municipi es van adonar fa uns anys que necessitaven un canvi per a millorar els seus resultats acadèmics i la qualitat de l’ensenyament i van apostar per dur-lo endavant, essent ara un referent internacional, el pròxim dia 24 la societat cullerenca ha de seguir el mateix camí per a obrir una nova etapa millor en la seua història.

Suport de Fernando Delgado

En el míting central de campanya dels Socialistes de Cullera també va estar present el número dos de la llista autonòmica per València a les Corts, l’independent Fernando Delgado, qui va donar el seu suport a la candidatura de Jordi Mayor i va demanar als cullerencs que també recolzen el canvi en el Govern de la Generalitat després d’anys d’excessos, corrupció i “putrefacció” del Partit Popular que han portat a la nostra terra a la ruïna.

IMG_8826 IMG_8815 IMG_8814 IMG_8798 IMG_8786 IMG_8784