Mayor celebrarà tres assamblees obertes amb veïns per a recollir noves propostes

Cullera. 05-02-2015. El candidat dels Socialistes de Cullera a l’alcaldia, Jordi Mayor, celebrarà tres assemblees obertes amb veïns per tal que estos aporten noves propostes al projecte de canvi amb el qual concorrerà a les eleccions municipals de maig. La temàtica d’estes trobades amb la ciutadania girarà al voltant dels eixos treball i turisme, polítiques socials i educació i, finalment, solucions a la situació econòmica de l’ajuntament.

Les dates i els llocs de celebració són les següents:

1. Sobre POLÍTIQUES SOCIALS. Tindrà lloc l’11 de febrer, dimecres, a les 20 hores en el Centre Cultural del Raval de Sant Agustí.

2. Sobre ECONOMIA MUNICIPAL I TRANSPARÈNCIA. Tindrà lloc el 18 de febrer, dimecres, a les 19 hores en la Sala Multiusos del Mercat Municipal.

3. Sobre TREBALL I INDÚSTRIA TURÍSTICA. Tindrà lloc el 25 de febrer, dimecres, a les 20 hores en la Cafetería Alcalá.

Les propostes recollides seran traslladades al comité de redacció del programa electoral, que en estos moments ja es troba ultimant el projecte. Eixes idees s’incorporaran a les vora 300 ja arreplegades mitjançant la web de participació ciutadana www.laculleraquetuvols.com i les aportades en el seu moment a les reunions d’experts que celebraren els Socialistes de Cullera amb representants d’associacions i entitats.

A més, Jordi Mayor va a iniciar este mes altra ronda de contactes amb estos representants del teixit social del municipi per tal de rematar el programa de govern. Tot plegat, convertirà el projecte de ciutat del candidat socialista en el més participatiu de la història de Cullera.

Mayor, que ahir ja va constituir el seu Comité Electoral, s’ha mostrat molt satisfet “perquè amb l’aval del nostre treball seriós i rigorós estos quatre anys a l’oposició, podem dir que els Socialistes de Cullera hem fet els nostres deures i demostrat que estem preparats per a governar l’ajuntament i posar en marxa solucions d’immediat”.
Activistes pel canvi

Per altra banda, la primera reunió del Comité Electoral aprovà l’inici d’una campanya per a la configuració d’un grup de veïns activistes pel canvi, que servirà per donar suport a la candidatura de Jordi Mayor. El candidat socialista ha deixat clar que “l’objectiu és la victòria el 24 de maig perquè Cullera ja no pot esperar més i necessita solucions”.

Per això, “en coherència amb els nostres plantejaments polítics, anem a dur a terme una campanya seriosa, austera, propera al veí i altament participativa”. En eixe sentit, “treballarem dur, barri per barri, porta per porta, per tal de fer arribar el nostre missatge i per a que la gent seguisca sumant-se al canvi”.